Üç ayların başlangıcı Regaip Kandili nedeniyle Belediye Meydanı'nda gödek dağıtıldı.

Belediye Meydanı'ndaki gödek dağıtımına ilgi gösteren vatandaşlar ise hayır duası ettiler. Biga Belediyesi'nde dini bayramlarda gödek dağıtımları 4 yıldır düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık da tezgahın başına geçerek vatandaşlara gödek dağıttı.

Başkan Işık Regaip Kandili mesajında; "Bugün dinimiz açısında güzel günlerden biri. Askerimiz vatan savunmasında, sınırlarımızı güvence altına almak için çalışıyorlar. Allah onlara güc kuvvet versin. Regaip Kandili'nin ülkemizin ekonomisi, refahı, yaşam kalitesinin arttığı güzel günlere vesile olmasını diliyorum. Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nin başta Bigalı hemşehrilerim olmak üzere tüm Türk ve İslam alemine barış, huzur ve bolluk getirmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

• Başkan Işık, kandil gödeği dağıttı