Biga Belediyesi güreş takımı yıldızlar il şampiyonasından madalyalarla döndü.

Grekoromen dalında 6 birincilik 4 ikincilik, 2 üçüncülük alarak takım halinde il şampiyonu olduklarını söyleyen Antrenör Salih Altınkaya ve güreşçiler Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Antrenör Altınkaya; "iki gündür çok çekişmeli güreşler yapıldı. Güreşçilerimin elde ettiği başarıda her zaman yanımızda olan Nevzat Pazarcık ve Biga Belediye Başkanımız İsmail Işık'a teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan İsmail Işık da güreşçileri tebrik etti ve "Biz amatör spor kulüplerimizi her branşta destekliyoruz. Sporu atletizmden tenise, takım sporlarından bireysel sporlara kadar her alanda önemsiyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın spor yapmaları çok önemli. Spor, disiplinli bir şekilde yapıldığında, çocuklarımızı kötü alışkanlardan koruduğu gibi başarıyı da arttırıcı etki yapıyor. Güreşçilerimizi de bir kez daha tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

• Belediye güreşçileri madalyalarla döndü