Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde Çiçeklidede Özel İdare Orta Okulu'nda Zenginleştirilmiş Kütüphane açıldı.

Z Kütüphane'ye ise Bigalı Şehit Polis Ercan Yaz'ın ismi verildi. 1997 yılında Şırnak'ta şehit olan Ercan Yaz, Biga Belediyesi personeli Aytekin Yaz'ın da ağabeyi.

Açılışa katılan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık yaptığı kısa paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

" Biga Çiçeklidede Özel İdare Orta Okulu'nda yapımı tamamlanan Zenginleştirilmiş Kütüphane'nin açılışına katıldım. Kütüphaneye ismi verilen Şehit Polis Ercan Yaz, hem sevdiğim bir arkadaşım hem de personelimizin ağabeyiydi. Bu güzel insanın hatırasının böyle anlamlı bir projede yaşatılmasına çok sevindim. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor; bir kez daha şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum."

• Şehit Polis Ercan Yaz'ın adı kütüphaneye verildi