Biga Belediyesi 23 Nisan Şenliğinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Biga Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Şehir Parkında gerçekleştirdiği renkli etkinliklerle çocukların yüzlerini güldürdü. İki gün süren ve çocukların doyasıya eğlendiği şenlik, hem eğlenceli aktivitelerle dolu bir hafta sonu sunmuş oldu hem de çocuklara unutulmaz anılar yaşattı.

Etkinlikler, çocukların doğayla iç içe vakit geçirmelerini sağlayacak şekilde düzenlendi. Hatıra fidanı dikilerek başlayan festival, çocukların doğa bilincinin artırılmasına yönelik önemli bir adım attı. Ayrıca, oyun alanları, illüzyon ve jonglör gösterileri gibi görsel şovlar, çocukların hem öğrenmesine hem de eğlenmesine olanak sağladı. Dans ve müzik performansları ise festivalin coşkusunu artırdı.

Biga Belediye Başkanı Alper Şen, etkinlikte yaptığı açıklamada, "23 Nisan bizim için çok özel bir gün. Çocuklarımıza armağan edilmiş bu bayramda onların gönüllerince eğlenmelerini sağlamak ve onlara güzel anılar bırakmak bizim en büyük mutluluğumuz." dedi. Başkan Şen aynı zamanda, etkinlikte emeği geçen meclis üyeleri ve belediye personellerine teşekkürlerini iletti.

Şenlik boyunca çocuklar ve aileleri, Biga Belediyesi’nin sunduğu bu zengin ve eğlenceli programdan oldukça memnun kaldılar.