Biga İlçesi Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları

Biga’mız ve bölgemizde meydana gelen her depremden sonra alınması gereken tedbirler ve deprem toplanma alanları bir kez daha önemiyle aklımıza geliyor. Toplanma Alanları; deprem başta olmak üzere olası bir afet sonrasında vatandaşlarımızın ilk korku ve panik halini atlatabilmeleri, yakınları ile buluşabilmeleri ve başta Belediyemiz olmak üzere yetkililer tarafından sağlıklı bilgilendirmeye ve acil lojistiğe erişebilmeleri adına büyük önem taşıyor.

Peki, Biga’mızdaki ve yaşadığınız mahalle / sokaktaki Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları’nı biliyor musunuz? Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Biga Belediyesi tarafından yapılan barkod, uydu görüntüsü ve gerçek yer fotoğrafı çalışmayla hazırlandı. Unutmayalım ki olası bir afet sonrasında toplanma alalarına ulaşmak sizin ve sevdiklerinizin hayatını kurtarır.

Aşağıdaki linklerden acil toplanma alanlarını ulaşabilirsiniz.

Acil Durum Toplanma alanlarına PDF olarak görüntülemek için >>>        ......TIKLAYINIZ......

e-Devlet Kapısı - Afet ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Acil Toplanma Alanı Sorgulaması için >>>   ......TIKLAYINIZ......