Biga Belediyesi Kreşleri Kayıt Kura Sonuçları

Resim

2020-2021 eğitim öğretim yılı kapsamında Özel Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Özel Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim alacak öğrencilerin belirlenmesi için kura çekilişi yapıldı. Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle kreşlerin bağlı olduğu yönetmeliklere göre öğrenci sayısı olarak sınıflar seyretilmiş düzende faaliyetlerini sürdürecek. Bu nedenle sınıfların 20 olan kontejyanı 10 öğrenci ile sınırlandırıldı. Biga Belediyesi'ne bağlı iki kreşteki toplam 10 olan sınıf sıyında eğitim alacak 100 öğrenci kura ile belirlendi. Belediye personeli çocukları ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden gönderilen çocuklar ise kura çekilişine katılmadı.