19 Mayıs Çekiliş Sonuçları Belli Oldu

Biga Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen çekilişin sonuçları açıklandı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sosyal medya hesabından duyurduğu ve binlerce gencin katıldığı çekilişin sonuçlarını paylaştı. 3 kişiye Huawei Matepad T10 tablet, 3 kişiye  Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat ve 3 kişiye 100 TL değerinde Netflix hediye kartı hediye edildi.

Başkan Erdoğan, "Kazanan gençlerimizi tebrik ediyor, hediyeleri güle güle kullanmalarını diliyorum. İşte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Instagram hesabımızdan düzenlediğimiz çekilişimizin sonuçları" sözleriyle sonuçları sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte çekiliş sonuçları: