23 Nisan Araç Korteji ile Kutlandı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılı salgın nedeniyle bu yıl da evlerden kutlandı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl da buruk kutlanırken, Biga’da araç korteji yapıldı. Türk Bayraklarıyla tüm Biga sokaklarını dolaşan kamu araçları ile Jandarma ve Polise ait motorsikletler renkli görüntüler oluştururken, büyük küçük herkes evlerinden coşkuya katıldı. Ellerindeki bayraklarla yol kenarına çıkan çocuklar ise bayramlarını coşkuyla kutlayarak araçlara el salladı. 

Belediye hoparlörlerinden ise gün boyu ‘23 Nisan Kutlu olsun’ şarkıları çalınırken çocuklar evlerinden eşlik etti. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 23 Nisan dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 101. Kuruluş yıl dönümünü ve geleceğimizin teminatı yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi. 

X