Başkan Bülent Erdoğan’dan 24 Kasım Mesajı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

“Bir ülkenin gelişmişliği ve bir milletin yarınlarına umutla bakabilmesinde çok büyük emekleri olan öğretmenlerimiz gönüllerimizin en müstesna yerine sahiptir. Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde ve muasır medeniyet seviyesine ulaşmasında eğitimin büyük bir rol oynadığına şüphe yoktur. Öğretmenlerimiz; eğitimi, öğretimi ve insanlara bir ömür boyu rehber olmayı meslek edinen en önemli değerimizdir. Öğretmen; sevgi, fedakarlık, özveri, sabır, şefkat ve yarınların inşası demektir.

Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yol göstericisi olan öğretmenlerimiz çok kutsal bir mesleği icra ediyor. Tüm meslek grupları öğretmenlerimizin elinde şekilleniyor. Öğretmenlerimiz fedakâr ve onurlu bir şekilde, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip büyük bir sorumlulukla çalışıyor. Bizler de öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını hep birlikte biliyor ve kendileriyle gurur duyuyoruz. İnşallah Biga Belediyesi olarak da her zaman eğitim camiamızın yanında olmaya, onlara destek vermeye tüm gücümüzle devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.”

 

X