Başkan Erdoğan, Belediye Personeliyle İftarda Buluştu

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, düzenlenen iftar yemeğinde Biga Belediyesi personeli ile bir araya geldi.

Biga Belediyesi tarafından Köşklübağ Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, eşi Feride Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Edilen duaların ve okunan ezanın ardından iftar yemeği yenildi.

İftar öncesi ve sonrası masaları gezerek yemeğe katılan belediye personeli ve aileleriyle sohbet eden Bakşan Erdoğan, "Personellerimizle iftarda buluştuk. Belediyemizde çalışan yol arkadaşlarımızla birlikte iftarda bir araya geldik. Değerli yol arkadaşlarımla geride 3 yılı bıraktık. Pandemiden dolayı uzun zamandır bir araya gelemediğimiz çalışanlarımızla sağlıklı ve güzel günlerde buluşmak heyecan vericiydi. Daha güzel günlere hep birlikte ulaşmak dileğiyle" açıklamasında bulundu.