Başkan Erdoğan Bilim Fuarı Heyecanına Ortak Oldu

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Hamdibey Ortaokulu’nun ve Çavuşköy Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katıldı.

Biga'da Hamdibey Ortaokulu ile Çavuşköy Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı. Fuarın açılışına, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Hamdibey Ortaokulu Müdürü Emin Nail Şevik, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Fuar alanını gezen ve öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyerek bilgi alan Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz tarafından düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışına katıldık. Çavuşköy Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun özel öğrencilerinin hazırlamış olduğu fuarı ziyaret ettik. Gösterileriyle, projeleriyle, sohbetleriyle bizlere çok güzel bir gün yaşattılar. Birbirinden zeki ve enerjik olan projelere büyük emek veren çocuklarımızı tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz için fedakarca emek harcayan öğretmenlerimize ve müdürlerimize teşekkür ederim. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın her zaman yanında olmaya sürdüreceğiz” dedi. 
 

X