Başkan Erdoğan, Gazetecilerle Buluştu

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel medya çalışanlarıyla bir araya geldi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gazeteciler için önemli bir gün olan 10 Ocak’ta, Biga’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu. Programa Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci ile Biga’da görev yapan basın mensupları katıldı. Gazetecilik mesleğini emek ve özveriyle icra eden medya çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Erdoğan, 2021 yılına yönelik değerlendirmede bulunarak, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Sohbet ortamında geçen programda gazetecileri dinleyen Başkan Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederek iyi çalışmalar diledi. 

Sözlerine Biga’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Başkan Erdoğan, “Bugün Biga’mızda basın yayın mesleğinde görev yapan siz değerli medya çalışanlarıyla bir araya geldik. Ben sözlerime başlarken şehrimizde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı dilemek istiyorum. Allah sabırlar versin” dedi.

Gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eden Başkan Erdoğan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gönülden kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yaşam temenni ediyorum. Sizler de bizler de görevlerimizi yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya gayret ediyoruz. Doğru haber ve bilgileri halkımıza ulaştırmak için en güzel şekilde ve fedakarca çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. İlkeli, tarafsız ve dürüst habercilik ile birlikte Biga’da çok önemli bir görevi icra ettiğinizi hepimiz biliyoruz. Her meslek gibi Gazetecilik de değerli bir misyon üstleniyor ve bu da kişiye sorumluluk yüklüyor. Başta pandemi olmak üzere dünya ve ülke olarak çeşitli zorluklarla mücadele ediyoruz. Sizleri her zaman dinlemeyi sürdürürken halkımızla aramızda önemli bir görevi icra ettiğiniz için de şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılan gazeteci Ferit Kavas büyüğümüze Allah’tan rahmet diliyorum. Ferit ağabeyimiz yaşı itibariyle, mesleğe verdiği önem ve severek çalışmasıyla hepimize örnek olmuştur. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Basın mensupları da Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a özel günlerini kutladığı için teşekkür etti. Buluşma günün anısına fotoğraf çekimiyle son buldu. 

X