Başkan Erdoğan, Gençlerle Buluştu

Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Gençlik Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Biga Gençlik Merkezi, çok amaçlı spor salonları, derslikleri ve seminer salonuyla şehrin gençlerine hizmet vermeye devam ederken binlerce genç zamanlarını verimli bir şekilde değerlendiriyor. Gençlerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gençlik Merkezi’nde öğrencilerle buluştu. 

Öğrencilerle keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Erdoğan, Biga’nın gençlik dinamizminin yüksek olduğunu gençler için hazırlanan merkezlerin Türkiye’nin yarınları olan nesiller için gece gündüz çalışıldığının en büyük göstergesi olduğunu ifade etti.

Biga’nın sportif, kültürel ve onlarca çeşit kurslarla büyük bir dinamiğe sahip olduğunu belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Gençlerimiz ile bir araya gelerek sohbet ettik. Biga’mızda geleceğimizi korkusuz bir şekilde emanet edebileceğimiz başarılı gençlerimizin yetişiyor olması ve gençlerimizin haftasonunu dolu dolu geçiriyor olması bizleri oldukça mutlu etti. Gençlerimiz her şeyimiz, gençlerimiz geleceğimiz” açıklamasında bulundu. 

X