Başkan Erdoğan: Hizmet ve Gayret Dolu 2 Yılı Geride Bıraktık

Resim
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, göreve gelişinin 2. yılında yayınladığı mesajında, "Tevazu, samimiyet, gayret ve hizmetle dolu 2 yılı geride bıraktık" dedi.

Başkan Erdoğan, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda tüm belediye personeline ve hemşehrilerine teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli Hemşehrilerim; 

Aşkla çalışan yorulmaz anlayışıyla, gece gündüz demeden şehrimizin bugününe ve yarınlarına değer katma yolunda güçlü adımlar atarak çalışıyoruz. Gönüllerin şehri Biga’mızın geleceğini hep birlikte şekillendiriyor ve söz verdiğimiz gibi birçok projemizin sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Belediye personelimiz başta olmak üzere, Başkan Yardımcılarıma, Meclis Üyelerimize, çok değerli fikirleri ve talepleriyle her daim yol gösterici olan hemşehrilerime teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere, tüm dünyayı olumsuz etkileyen Kovid-19 pandemisiyle geçtiğimiz yıldan bugüne yoğun bir mücadele veriyoruz. İnşallah bu zorlu süreci de hep birlikte atlatarak, sağlıklı günlere kavuşacağız. Sizlere maske, mesafe ve temizlik kurallarında hassas olmanızı tekrar hatırlatıyor, hayırlı akşamlar diliyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Durmak yok yola devam..

 

X