Başkan Erdoğan Öğrencilerin Sınav Heyecanını Paylaştı

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2022-YKS) giren öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen ve gençlerin eğitim hayatları için önemli bir aşama olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) tüm Türkiye'de olduğu gibi Biga'da da heyecanla geçti. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da, oğlu Ömer başta olmak üzere tüm öğrencilere başarılar dileyerek yanlarında oldu. 

ÇOMÜ Ağaköy yerleşkesinde öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Erdoğan, içeride ter döken gençlerin aileleriyle sohbet ederek birlikte sınavın bitmesini bekledi. 

Başkan Erdoğan, "Cumartesi ve Pazar günü YKS'ye giren öğrencilerimize başarılar diledik. Sınava giren öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sınavın bitmesini bekledik, sohbet ettik ve heyecanımızı paylaştık. Sınava giren başta Oğlum Ömer olmak üzere tüm öğrencilerimize, sınav sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Tüm öğrencilerimizin kalbinden geçen istedikleri yerlere yerleşmesi temenni ederim" dedi. 

Öte yandan Biga Belediyesi de stant kurarak ikramlarda bulunurken, çocuklarını bekleyen aileler için gölgelik alanlar oluşturdu. 

 

X