Başkan Erdoğan: Polis Teşkilatımızın 176. Yılı Kutlu Olsun

Resim
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü vesilesiyle Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 6-12 Nisan Polis haftası ve Türk Polis Teşkilatının 176. Yıl dönümü dolayısıyla Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan ile emniyet personeline ziyarette bulundu. Müdür Özkan ile bir araya gelen Başkan Erdoğan Biga’ya dair sohbet edip, Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlayarak personele kolaylıklar diledi. 

Emniyet Teşkilatının Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, “10 Nisan 1845’te temelleri atılan ve bugüne kadar ülkemizde Türk milletinin huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışan, bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakarca görev yapan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan emniyet güçlerimize minnettarız. Her zaman polislerimizin yanındayız. Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Biga İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Kıymetli müdürümüz ve personeli ile bir araya geldik. Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Ayrıca salgınla mücadele döneminde sadece ilgili kurumlar değil, Polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de örnek bir çalışma ortaya koydu ve koymaya devam ediyor. Canla başla mücadele ederek gece gündüz demeden mesai halindeler. Tüm emniyet güçlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum. Görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum” diye konuştu.

Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşkilatı adına Başkan Erdoğan’a teşekkür etti.

X