Başkan Erdoğan, Sanayi Yönetimleriyle Buluştu

Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 1 ve 2 Nolu Sanayi sitesi yönetimiyle bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyip istişarelerde bulundu.

Biga Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, Fen İşleri Müdür Vekili Erdem Berber, Zabıta Müdürü Necmi Şencan ile 1 Nolu Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Şenol Çalışkan, Başkan Yardımcısı Murat Çolak ve yönetimi, S.S 2 Nolu Biga Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nurettin Yaşar, Başkan Yardımcıları İrfan Kaya, Mehmet Akkuzu ve yönetimi katıldı. 

Toplantıda konuşan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Biga’mızdaki çalışmaları etkin ve verimli hale getirmek için esnafımızı, farklı meslek gruplarını, sivil toplum kuruluşu yönetimlerini ve şehrimizdeki ekonomik yerleşkeleri çok iyi dinleyerek notlarımızı alıyoruz. İstişareyle hereket ederek talep, öneri ve şikayetleri dinleyerek ekiplerimizle birlikte çözüm üretiyoruz. Bugün de 1 ve 2 nolu sanayi sitesi yönetimleriyle bir araya geldik. Her iki sanayisi sitemizdeki alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve diğer istekler ile ilgili talepleri not aldık. Sanayi sitesinde süren çalışmalarımızı anlattık. Hurda araçların yol kenarlarından kaldırılması konusunu yönetimlerimize aktardık. Katılımlarından, fikir alışverişlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Şehrimiz ekonomik ve sanayi yönünden bölgemizin lokomotifi konumunda bulunuyor. Her geçen gün büyüyen Biga’mızda Savaştepe Köyü’nde planlanan 3 Nolu Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili çalışmalar sürüyor” dedi.

1 ve 2 Nolu Sanayi sitesi yönetimleri Başkan Erdoğan ve katılımcılara düzenlenen toplantı için teşekkür etti. 

X