Başkan Erdoğan, Sigorta Haftası'nı Unutmadı

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga’da hizmet veren sigortacı esnafının Sigorta Haftası’nı kutladı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 23-29 Mayıs Sigorta Haftası dolayısıyla Biga'da hizmet veren sigortacı esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet ederek, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Erdoğan, Sigorta Haftası’nı kutladı.

Biga Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda sigortacı olan Mümin Kahraman'ın eşlik ettiği programda Başkan Erdoğan, sigorta ve tasarruf bilinci ile farkındalığı artırmak, farklı risklere dikkati çekmek amacıyla her yıl gerçekleştirilen Sigorta Haftası'nın önemine vurgu yaptı.

Sigortacılar ise bu anlamlı haftada kendilerini unutmayan Başkan Erdoğan’a ziyaretleri için teşekkür etti.