Başkan Erdoğan: Tüm Sporcularımızın Yanındayız

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 11-13 yaş Minik Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında 2. olup Milli Takım Kamp Kadrosuna girmeye hak kazanan Yağmur Karanfil’i tebrik etti.

23-26 Haziran 2021 tarihinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen 11-13 Yaş Minik Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye 2. si olup Milli Takım kamp kadrosuna girmeye hak kazanan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Yağmur Karanfil, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

Yağmur Karanfil’i tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Başkan Erdoğan, hediye takdim etti.

Başkan Erdoğan, “Antalya Kemer’de düzenlenen 11-13 yaş Minik Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında 2. olup Milli Takım Kamp Kadrosuna girmeye hak kazanan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Yağmur Karanfil’i Belediyemizde ağırladık. Başarısıyla tüm Biga’mızı ve bizleri gururlandıran Yağmur kızımızı tebrik ediyorum. Sporun her branşında tüm sporcularımızın yanındayız” dedi.