Başkan Erdoğan, Üç Aylar ve Regaip Kandilini Kutladı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Üç Aylar başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara gödek ikramında bulundu.

Biga Belediyesi, üç ayların başlangıcı olan Recep ayının ilk günü ve 3 Şubat Perşembe günü idrak edilecek olan Regaip Kandili dolayısıyla Biga Belediye Meydanı ve Kapalı Pazar Yeri’nde gödek dağıttı. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da, gödek pişirilip dağıtılan yerleri Meclis üyeleriyle birlikte ziyaret ederek gödek ikramında bulundu. 7'den 70'e tüm vatandaşların hem kandilini hem de üç aylarını kutlayarak sohbet eden Başkan Erdoğan, sağlık ve huzur diledi.

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimine girildiğini söyleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Bugün, üç ayların başlangıç günündeyiz. Yarın da üç ayların habercisi Regaip Kandilini idrak edeceğiz. Bu vesileyle Belediye olarak vatandaşlarımıza gödek ikramımız oldu. Bizler de stantlarımıza gelerek halkımıza gödek ikram ederek, sohbet ettik. Manevi iklimiyle ruhumuzu kuşatan ve gönüllerimizi dolduran mübarek üç ayların ve Regaip kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah, Peygamber Efendimizin yapmış olduğu Allah’ım Recep ve Şaban aylarını hakkımızda mübarek eyle, bizi Ramazan’a ulaştır duasıyla tüm insanlık için sağlık, huzur ve bereket niyaz ediyoruz” açıklamasında bulundu. 

 

X