Başkan Erdoğan: Yaşlılarımızın Duası İşimizin Bereketidir

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Yaşlılara Saygı Haftası’nda Huzurevi’ne ve yaşlıların evlerine ziyarette bulundu. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. BİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram ve Bisev Huzurevi Müdürü Aysun Sansak’ın eşlik ettiği ziyarette, Başkan Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan yaşlıların haftasını kutlayıp sohbet ederek karanfil hediye etti. Ziyaret sonunda ise hep birlikte üzerinde “Varlığınızla bizlere güven veren değerli büyüklerimizi iyi ki varsınız” yazılı pasta kesildi. 

Başkan Erdoğan daha sonra Biga’da yaşayan yaşlıların evlerine ziyarette bulundu. Yaşlıların hayır dualarını alarak hediye takdim eden Başkan Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan yaşlılarla sohbet ederek gönülleri fethetti. Keyifli sohbet eşliğinde geçen ziyarette kimi yaşlılar gençlik yıllarına ait siyah beyaz fotoğrafları gösterip maziye yolculuk yaparak hayatındaki önemli anıları paylaştı. 

Yaşlıları ziyaret etmenin çok değerli olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Yaşlılar bizim her şeyimiz, yaşayan kültürümüz ve tarihimizdir. Her imkanımız olduğunda ziyaretlerine gittiğimiz yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla kapılarını çaldık. Huzurevindeki yaşlılarımızı ve evlerine misafir olduğumuz yaşlılarımızı ziyaret ederek hal hatırlarını sorduk ve sohbet ettik. Yaşlılarımızı ziyaret ederken en önemli meselenin elbette ki hayır duası almak olduğunu çok iyi biliyoruz. Onların bizden beklediği hatırlarını sormamız, tatlı söz ve güler yüzle davranmamızdır. Çünkü yaşlılarımızın duası adeta işimizin bereketidir. Kendilerinden özür dileyerek ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Çünkü hepimizin malumu pandemi nedeniyle uzun süredir kendileriyle bir araya gelemedik. Biga Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla huzurevindeki ve evlerindeki yaşlılarımızın ihtiyaçları için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu. 

X