Başkan Erdoğan'dan 23 Nisan Kutlama Videosu

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yayınladığı video ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, hemşehrilerini ve tüm çocukları coşkuya ortak olmaya ve balkonlardan İstiklal Marşı'nı okumaya davet etti.

Sevgili Bigalı Hemşehrilerim

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın ayrı bir anlamı var.  Türkiye Cumhuriyeti’mizi kuran, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100’üncü kuruluş yılını hep birilkte kutlayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bayramı hediye ettiği çocuklarımızı ve sizleri, düzenlediğimiz etkinliklerle selamlayacağız. Belediye bandomuzla, tüm mahallelerimizde müzik eşliğinde yapılacak animasyon gösterilere ve hapörlerlerden çalınacak ‘23 Nisan Kutlu olsun’ şarkısının coşkusuna balkonlarımızdan katılarak ortak olacağız. Bu coşku ve güzellik içinde siz kıymetli yavrularımız için hazırladığımız bir sürprizimiz var. 23 Nisan günü sizlere sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak duyuracağız. Siz değerli komşularımı saatlerimiz akşam 21:00’i gösterdiğinde ise hapörlerlerden söylenecek olan İstiklal Marşı’mıza çocuklarımızla ve bayraklarımızla birlikte, balkonlardan eşlik etmeye davet ediyorum. Coşku ve gurur içinde hep bir ağızdan okuyacağımız İstiklal Marşımızla birlik ve beraberliğimizi göstermiş olacağız. Sağlıkla evde kalın. Sağlıkla nice 100. yıllara inşallah.