Başkan Erdoğan'dan Anneler Günü İçin Duygusal Mesaj

Resim
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı video mesajında tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutladı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından bir video paylaşarak bu özel günü kutladı. "Bizler, annelerimizi sadece bir günle hatırlayan değil, her günümüzü onlarla yaşayan bir milletin evlatlarıyız" diyen Başkan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Çok kıymetli annelerimiz ve anne adaylarımız

Karşılıksız ve koşulsuz sevginin adı olan sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Başımızın tacı olan sizler hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygunun adısınız. 

Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle derecelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir. Bu sevgi yaşam boyu sürdüğü gibi bizler, annelerimizi sadece bir günle hatırlayan değil, her günümüzü onlarla, onların güzel anılarıyla yaşayan bir milletin evlatlarıyız. 

Hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adı olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü gönülden kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm annelerimizi saygı ve rahmetle ile anıyorum."

X