Başkan Erdoğan’dan Muhtarlara Güreş Daveti

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Biga Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, muhtarlarla hem istişarelerde bulundu hem de 17 Eylül Cuma günü Kıspet Ustası İrfan Şahin Er Meydanı’nda gerçekleşecek olan Kurtuluş Günü Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne davet etti.

Biga Muhtarlar Derneği Ayhan Ferah’ın karşıladığı Başkan Erdoğan, muhtarlarla buluşmasında yerel yönetimler olarak etkin ve verimli çalışmalar yapıldığını belirterek özellikle pandemi döneminde gösterdikleri yoğun hizmetlerden dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Biga’ya yönelik istişarelerde bulunulan ziyaretin ardından Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Biga’mız için dayanışma içinde el ele, omuz omuza, gönül gönüle çalıştığımız kıymetli muhtarımız ile bir araya geldik. 17 Eylül’de düzenleyeceğimiz Biga Kurtuluş Günü Güreşleri davetiyesini ve kırmızı dipli mumu kendilerine takdim ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Muhtarlar Derneği Başkanımız Ayhan Ferah’a ve değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.