Başkan Erdoğan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, sağlıklı bir bayram diledi.

Başkan Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını tamamlayıp bayrama ulaştık. İnsanlık olarak büyük bir imtihandan geçtiğimiz bu zor süreçte Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, bir yandan da burukluk hissediyoruz. Elbette ki tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (covid-19) salgınına karşı tüm gücümüzle mücadelemizi sürdürüyoruz. Bayram süresi boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına karşı belediye olarak tüm önlemlerimizle 7/24 görevde olacağız ve hemşehrilerimize hizmet vereceğiz. Allah’ın izniyle bu zorlu süreci de atlatarak eski bayramlarımıza, bayram tadındaki bayramlara hep birlikte ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor, mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Birlik, beraberlik ve sevincimizin nişanesi bayramımızın bu zorlu sürecin bitmesine vesile olmasını diliyor, tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.