Başkan Erdoğan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret

Resim
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çanakkale’ye atanan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ve Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ile birlikte Valiler Kararnamesi ile Nevşehir Valiliği görevinden Çanakkale Valiliği görevine atanan Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve belediye başkanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Vali Aktaş’a “Hoşgeldiniz” diyerek hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, “AK Parti İl Başkanımız Sayın Naim Makas ve AK Parti Belediye Başkanlarımız ile Çanakkkale’mizde göreve başlayan Valimiz Sayın İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı kıymetli Valimize teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

X