Başkan Erdoğan'dan Vali Tavlı'ya Ziyaret

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Muğla Valiliğine atanan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre 41 ilin valisi değişirken, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı da Muğla Valisi olarak atandı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık ve AK Partili Belediye Başkanlarıyla birlikte, Vali Tavlı'ya veda ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonunda ise Valilik önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Başkan Erdoğan, yaptığı paylaşımda "Muğla Valiliğine atanan Sayın Valimiz Orhan Tavlı’yı ziyaret ettik. Çanakkale’mize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.