Biga 15. Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 1-3 Ekim'de

Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Marmara Bölgesinin en büyük Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Biga Fuarı, bu yıl 15. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenecek.

Biga 15. Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ziraat Odası ve Biga Ticaret Borsası işbirliğiyle düzenleniyor. 

Biga Fuarı Hazırlık ve Koordinasyon toplantısında fuarın 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Biga Belediyesi’ne ait 22 bin metrekarelik Kapalı Pazar Yeri’nde düzenleneceği, 1 Ekim Cuma günü saat 14.30’da açılış gerçekleştirileceği belirtildi. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı değerlendirmede, “Biga Fuarı Hazırlık ve Koordinasyon toplantısını Kaymakamımız Erdinç Dolu, TSO Başkanımız Şadan Doğan, İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Fevzi Atmaca, Ticaret Borsası Başkanımız Mesut Okyay, Ziraat Odası Başkanımız Güray Ergün ve TSO yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdik. 1 Ekim 2021 Cuma günü 15’inci kez kapılarını açacak olan Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’mızın hazırlıkları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk” dedi. 

X