Biga Belediyesi TSM Korosu Çalışmalara Başladı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Biga Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, yeni dönem çalışmalarına Koro Şefi Zuhal Rikhay Sarı yönetiminde başladı.

Türk Sanat Müziği Korosu kursunun açılışı Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın ve kursiyerlerin katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde pasta kesilerek yapıldı. İlk konserini 10 Kasım’da verecek olan koro, hummalı bir çalışma içine girdi.

Çalışmaların hayırlı olması dileğinde bulunarak sanat severleri ilk kurs gününde yalnız bırakmayan Başkan Erdoğan, yaptığı konuşmada “Kıymetli koro şefimiz, sanata gönül vermiş hanımefendiler beyefendiler ve değerli saz ekibimize yeni sezonda kolaylıklar ve başarı diliyorum. Müzik ruhun gıdasıdır diyerek birlik beraberlik içinde güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Biga Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Zuhal Rikhay Sarı ise, “Sayın Belediye başkanım, değerli misafirlerimiz birbirinden kıymetli saz ve koro arkadaşlarım. Hepiniz Biga Belediyesi TSM Koromuzun açılışına hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Öncelikle koromuza kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden, emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sezon içinde periyodik olarak vereceğimiz en az iki konserin çalışmalarına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Önümüzde çok kısa bir zaman olmasına rağmen sıkı bir çalışma temposu ile ilk konserimizi 10 Kasım Atatürk’ü anma konseri olarak vereceğiz. Öğrenmekten keyif alacağınız, öğretmekten zevk duyacağım başarılı bir sezon geçirmeyi diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından koro, “Safalar Getirdiniz Safa Geldiniz Dostlar” ve “Fikrimin İnce Gülü” gibi eserleri seslendirdi.

 

X