Biga Belediyesi'nden 23 Nisan şöleni

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Biga Belediyesi tarafından organize edilen '23 Nisan Çocuk Etkinliği' renkli görüntülere sahne olurken, binlerce çocuk doyasıya eğlenerek neşe dolu bir gün yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehir Parkı'nda '23 Nisan Çocuk Etkinliği' düzenlendi. Birbirinden eğlenceli gösteri ve etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar ve aileler 23 Nisan'ı doyasıya kutladı. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da etkinlik alanında çocukların bayramını kutlayarak onların sevinçlerine ortak oldu.

22 Nisan'da Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'a tebrik ziyareti gerçekleştiren Sakarya İlkokulu Öğrencisi Meclis Başkanı Ayşegül Uzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hep birlikte coşku içinde kutlamak için başkan Erdoğan'ı kutlama programına davet etti. Minik Ayşegül'e çiçek hediyesi için teşekkür eden başkan Erdoğan, koltuğu Ayşegül'e devretti.

23 Nisan dolayısıyla, Bosna Hersek'in Zahiroviç kasabasından gelen çocuklar başkan Erdoğan'ı ziyaret etti. Başkan Erdoğan, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek Bosnalı çocukların bayramını kutladı ve yapacakları gösteri için teşekkür etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan için Cumhuriyet Meydanı'nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleşti. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan törenin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu'nda düzenlenen kutlama programına katılarak çocukların gösterilerini izledi ve onların coşkusuna ortak oldu. Başkan Erdoğan daha sonra Biga Fenerbahçeliler Derneği'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği bisiklet dağıtım töreinine katıldı. Öte yandan çocukların davetini geri çevirmeyerek Osmangazi İlkokulu'nda düzenlenen 23 gösterisine de katılım sağlayan başkan Erdoğan, çocukların mutluluğunu paylaştı.

Günün beşinci durağı ise çocuk etkinliği oldu. Biga Belediyesi tarafından Şehir Parkı'nda düzenlenen 23 Nisan Çocuk Etkinliği'ne katılan Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, etkinlik alanını gezerek çocukların neşesine ortak oldu. Çocuklarla birlikte gösterileri izleyen Erdoğan, çocuklarla vakit geçirdi ve bol bol fotoğraf çektirdi. Aileleriyle birlikte etkinliğin tadını çıkarmaya gelen çocuklar şişme oyun parklarında oynarken, çocuklara ayrıca pamuk şekeri, geleneksel Osmanlı macunu ikram edildi ve alandaki palyaçolar çocukların yüzlerine renkli boyalarla makyaj yaparak onları eğlendirdi.

Çocukları mutlu etmekten daha güzel bir şey olmadığını söyleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve heyecanla kutladık. Bu müstesna gün dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikte hem eğlendik hem de öğrendik. Çocuklarımız çifte bayram sevinci yaşayarak neşe dolu bir gün geçirdi ve biz de onların mutlu gününe ortak olduk. Geleceğimizin emanetçilerini çok seviyorum ve mutluluklarının daim, bahtlarının açık olmasını diliyorum. 23 Nisan etkinliğimize katılım gerçekleştiren kıymetli hemşehrilerimizi de sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” diye konuştu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 23 Nisan programı kapsamında Özel Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Özel Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencilerinin Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenledikleri gösteriye katıldı. Kreşlerimizdeki öğrencilerin heyecanını paylaşarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan başkan Erdoğan, Biga’da hayata geçecek projelerle çocukların eğlenerek öğreneceğini, bedensel ve zihinsel gelişimini tamamlayarak eğitim standartları yüksek bir ilçede büyüyeceklerini söyledi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Biga Devlet Hastanesi ve Özel Biga Can Hastanesi’nde yatarak tedavi gören çocukları ziyaret etti. Başkan Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletip, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

 

X