Biga Belediyesi’nden Aşure İkramı

Biga Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.

Biga Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla Cuma namazının ardından Belediye Meydanı, Hükümet Meydanı, Kaymakam Hamdibey Meydanı, Kapalı Çarşı ve Alişdede Camii önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Aşure dağıtımına Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da katılarak vatandaşlara hem aşure ikramında bulundu hem de vatandaşlarla sohbet etti.

Hemşehrilerinin Muharrem Ayı’nı tebrik eden Başkan Erdoğan, “Aşure paylaşmanın, dayanışmanın ve bereketin simgesidir. Biz de Biga Belediyesi olarak Muharrem Ayı dolayısıyla beş noktada halkımıza aşure ikramında bulunduk. Allah kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” açıklamasında bulundu.