Biga Belediyesi’nden Kamu Personeline Hijyen Paketi

Biga Belediyesi, Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kamu çalışanlarına hijyen paketi dağıttı.

Biga Belediyesi, Koronvirüs salgınına karşı dört koldan çalışmalarını sürdürürken, kamu dayanışması içinde hazırladığı 1000 adet hijyen paketini kamu personeline dağıttı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ziyarette bulunduğu Biga Devlet Hastanesi, Özel Biga Can Hastanesi, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü, Biga İlçe Jandarma Komutanlığı ve Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde kamu personeline sosyal mesafeyi koruyarak hijyen paketlerini verdi.

Çalışmalarında kolaylıklar ve sağlıklı günler dilediği kamu personeli ise, Başkan Erdoğan’a teşekkür etti.

Kamu dayanışmasıyla birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğine vurgu yapan Başkan Erdoğan, “Milletimizin sağlığı, huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat fedakarca çalışan Emniyet, Jandarma ve Sağlık ekiplerimize 1000 adet hijyen paketi dağıtımında bulunduk. Kamu dayanışmasının önemini bu günlerde daha fazla hissediyoruz. Kamu çalışanlarımıza minnettarız, her zaman onların yanınızdayız” dedi.