Biga'da Alışveriş ve Kültür Festivali Coşkusu

ResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResimResim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi tarafından 10, 11 ve 12 Haziran tarihlerinde düzenlenen Biga Alışveriş ve Kültür Festivali, Kapalı Pazar Yeri’nde ve Belediye Meydanı'ndaki etkinlikleriyle vatandaşları memnun etti.

10 Haziran 2022 Cuma günü saat 14:30'da açılışı yapılan Biga Alışveriş ve Kültür Festivali vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. İlk akşam Biga Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, Biga Belediyesi Çocuk Korosu, Biga Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve PIGMENT sahne aldı. Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Biga Alışveriş ve Kültür Festivali etkinliklerinde sahne alan ekiplere çiçek ve plaket takdim etti.

Biga Alışveriş ve Kültür Festivali ikinci günü akşamı, Enjoy Orkestra, Atatürk Kültür Merkezi Minik Kursiyerlerin Dans Gösterisi, Biga Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Halk Oyunları Gösterisi, Biga Pomak Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Halk Oyunları Gösterisi, Biga Kafkas Derneği MEFENEF Çerkes Dans Topluluğu Gösterisi, Biga Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Gösterisi ve Bigalı Mehmet Çavuş Tiyatral Gösterisiyle çoşkuyla gerçekleşti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan eşi Feride Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Sadettin Sert ve Kerim Özdemir'le birlikte kursiyerlerin eserlerinin ortaya çıkmasında emeği olan eğitmenlere Biga Alışveriş ve Kültür Festivali'ne katılım sağladıkları için sertifika takdim etti.

Kapalı Pazar Yeri'ndeki stant ve tezgahları gezen Başkan Erdoğan, "Biga Alışveriş ve Kültür Festivalimizin son gününde hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle üç günü geride bıraktık. Alışveriş ve Kültür Festivalimizin heyecanına ortak olan kültür derneklerimize, esnafımıza, belediyemiz kursiyerlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim" değerlendirmesinde bulundu.

12 Haziran 2022 Pazar günü Belediye Meydanı'ndan planlanan Baki Kemancı ve Mustafa Ceceli konserleri ise hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

X