Biga’da Berat Kandili Programları Vatandaşı Memnun Etti

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi, üç ayların ikincisi Şaban ayında idrak edilen Berat Kandili’nde vatandaşlara ikramda bulunurken, Fatih Çıtlak ile kandil özel programı düzenledi. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayının müjdecisi Berat Kandili dolayısıyla Biga Belediye Meydanı ve Kapalı Pazar Yeri’nde gödek dağıttı. Başkan Erdoğan, Biga Belediyesi stantları içinde pişirilen gödekleri kendisine eşlik eden 
Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner ile Meclis Üyeleri Sadettin Sert, Mümin Kahraman ve Kerim Özdemir ile birlikte vatandaşa ikram etti. 7'den 70'e tüm vatandaşların kandilini kutlayarak sohbet eden Başkan Erdoğan, sağlık ve huzur diledi.

16 Mart 2022 Çarşamba akşamı ise İlahiyatçı - Yazar Mehmet Fatih Çıtlak, Biga Belediyesi'nin Berat Kandiline özel düzenlediği program kapsamında Biga'ya geldi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fatih Çıtlak ile İfran Sohbetleri programına halk yoğun ilgi gösterirken, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan çiçek ve plaket takdiminde bulundu ve teşekkür etti. 

Rahmet ve bağışlanma gecesi Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Erdoğan, “Berat Kandili dolayısıyla gündüz ve akşam olarak düzenlediğimiz ikram ve söyleşi programlarıyla kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayının müjdecisi, rahmet, mağfiret ve bağışlanma gecesi Berat Kandilimiz mübarek olsun. Bu önemli gecenin tüm insanlığa, ülkemize, milletimize hayırlar, yeryüzüne güzellikler getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” değerlendirmesinde bulundu. 

X