Biga’da Dezenfekte Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşların toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Biga Belediyesi, Koronavirüs (Kovid-19) mücadelesi kapsamında ilçe genelindeki çalışmalarını dört bir yandan sürdürürken, halkın yoğun ve ortak olarak kullandığı kamu binaları, şehir içi ulaşımını sağlayan minibüs duraklarını ve çocuk parklarını düzenli aralıklarla dezenfekte ediyor.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, “Tüm dünyanın mücadele ettiği musibetle bizler de ülke ve millet olarak mücadele ediyoruz. Türkiye bu süreçte örnek bir çalışma ortaya koydu. Bizler de yerel yönetimler olarak virüsün ülkemizde görülmeye başlamasından bu yana aralıksız ilçemizde önleyici tedbir oluşturmak amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bir yandan denetim ve uyarılarımız devam ederken bir yandan da özellikle hijyen hizmetimiz tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda periyodik olarak dezenfekte işlemlerimiz devam ediyor. Her şey Biga’mızın güzel insanlarının sağlığı için. Lütfen maske, mesafe ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Allah’ın izniyle bu süreci de hep birlikte atlatacağız” dedi.

X