Bigalı Vatandaşın Davetini Başkan Erdoğan Geri Çevirmedi

Resim
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İstanbul’da yaşayan Erdem Karamık isimli Bigalı vatandaşın sosyal medya üzerinden bulunduğu kahve davetine icabet etti. 

Belediye çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere İstanbul’da bulunan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret etti.

Ziyaretin sosyal medyada paylaşılmasının ardından aslen Bigalı olan İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet eden Erdem Karamık isimli vatandaş, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a sosyal medya hesabı Facebook’tan gönderdiği mesajında, “Başkanım Gaziosmanpaşa’da bir kahve içmeye bekleriz” dedi.

Başkan Erdoğan da daveti geri çevirmeyerek iletişim kurduğu Erdem Karamık ile buluşarak kahve içti ve koyu bir sohbet yaptı. Fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Erdoğan ise, “Davete icabet sünnettir. Bigalı hemşehrimiz Erdem ile Gaziosmanpaşa’da bir araya geldik. Nazik daveti için kendisine teşekkür ediyorum. Tüm Biga’ya selamlar”  notunu düştü.

X