Çöp Konteynerleri Yıkanıp, Dezenfekte Edildi

Biga Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık bir ay süren yerüstü çöp konteynerleri temizlik çalışmasını tamamladı.

Biga Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan 2 bin 300 adet yerüstü çöp konteynerlerini yıkayıp, dezenfekte etti. Yaklaşık bir ay süren temizlik çalışmaları kapsamında yerüstü çöp konteynerlerinde görüntü kirliliği ve kötü koku oluşmasının önüne geçildi.

Vatandaş ve çocuklara daha temiz bir ilçe sunabilmek için temizlik çalışmaları periyodik olarak sürerken, bahar temizliği kapsamında ise çarşı merkezimizin sokakları ve çocuk parklarında temizlik ve yıkama çalışmaları yapıldı.

Biga Belediyesi temizlik ekipleri ilçe genelinde yürüttüğü yıkama-temizleme çalışmalarına devam ediyor.