Esnaf Anlatıyor, Başkan Erdoğan Dinliyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Her fırsatta Biga esnafıyla bir araya gelen, talep ve sorunları yerinde istişare ederek çözüm üreten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan kafeterya esnafıyla buluştu. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, şehrin kafeler sokağı olarak bilinen Rafet Gürkaynak Caddesi’ndeki kafeterya işletme sahipleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya, Biga Belediye Başkan Yardımcıları Sıtkı Keçeci ile Nazım Hikmet Keskiner, birim müdürleri, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Göven, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt ve esnaf katıldı. 

Esnafın istek ve şikayetlerini dinleyerek görüş alışverişinde bulunan, Biga’da tamamlanan ve devam eden projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Erdoğan, “Her fırsatta esnafımızla bir araya gelmenin verimliliğini yaşıyoruz. Birlikte yönetim ilkesiyle hareket ederek şehrimizin geleceğini, derdini dinlediğimiz esnafımızın bölgesel ve genel sorunlarına çözüm oluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle Biga’mızın en hareketli sokağı olan kafeler sokağımızdaki esnafımızla kahvaltı programında bir araya gelerek talep, öneri ve sorunlarını dinledik. Derdimiz, hemşehrilerimizi ve esnafımızı dinlemek her zaman onların yanında olmaktır. Güzel sohbetleri, fikir ve önerileri için her birine gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

Kahvaltının ardından Başkan Erdoğan, Rafet Gürkaynak Caddesi ve paralel uzanan Kocabaş Çayı kenarında yerinde incelemeler yaptı. 

X