Hem Kovid-19'la Mücadele Hem de Çalışmalar Hızla Sürüyor

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediyesi ekipleri bir yandan Koronavirüse karşı mücadele ve önlemi aralıksız sürdürürken bir yandan da şehrin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor.

Biga Belediyesi, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde ilçe genelinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlar ve parklar başta olmak üzere tüm ilçede dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki çocuk parklarının ve Çarşamba günü kurulan pazar için pazaryerinin dezenfekte işlemlerini sağlıyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Biga Belediyesi ile AVM arasındaki Turgut Özal Caddesi'nde aydınlatma ve kaldırım genişletme çalışmalarını sürdürüyor. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ın "Hiç bir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek" anlaşıyla şehrin dört bir yanında sürdürdüğü sıcak asfalt ve parke taş işlemleri tüm hızıyla devam ederken, Hamdibey Mahallesi 624 sokakta ise (TOKİ) sıcak asfalt çalışması hummalı bir şekilde ilerliyor.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, "Hemşehrilerimizin sağlığı ve Biga’mızın daha da güzelleşmesi için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

X