'Her Zaman Bigasporumuzun Yanındayız'

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Bigaspor Kulübünün sezon açılış yemeğine katıldı.

Bigaspor A takımı için Tepe Restaurantta sezon başı yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Bigaspor Yönetim Kurulu ve Sporcu aileleri katıldı.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Yemekte bir konuşma yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan "2020-2021 sezonu inşallah en kısa sürede başlar. Bigasporumuza ve sizlere başarılar diliyorum. Biga halkı sizlerden çok şey bekliyor. Biz yerel yönetim olarak her zaman yanınızdayız. Sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum "dedi.

"24 YIL UZAK KALINAN PROFESYONEL LİG HASRETİNE SON VERECEĞİZ"

Bigaspor Kulübü Başkanı Serkan Özkan ise "Pandemi döneminde bile iyi hazırlanarak çalışmalarımıza başladık. Teknik ekip ve siz değerli sporcularımız ile anlaşarak bu hafta antrenmanlarımıza başladık. Bigaspor büyük bir aile. Herbiriniz bu ailenin büyük parçasısınız. Bu sezon hepimiz çok umutluyuz çok çalışarak birbirimize daha fazla kenetlenerek Biga halkının 24 yıl uzak kaldığı profesyonel lig hasretine son vereceğiz" diye konuştu.