İlk Meclis toplantısı canlı yayınlandı

Biga Belediye Meclisi, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ardından Bülent Erdoğan başkanlığında ilk kez toplandı. Belediye Meclis Toplantısı şeffaf belediyecilik gereği sosyal medyadan canlı yayınlandı. Başkan Erdoğan böylece hemşehrilerine verdiği sözün ilkini yerine getirmiş oldu.

Biga Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısını Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, MHP İlçe Başkanı Saadettin Saat'in ettirdiği dua ile yeni dönem resmen başladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Belediye meclisimiz tarafından ilçemiz adına alınacak tüm kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, meclis üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından encümen, çeşitli komisyonlar ile bağlı bulunan birliklere üye seçimi gerçekleştirildi. Başkanvekilleri, Katip Üyeler, Komisyon ve Birlikler şöyle oluştu:

Meclis 1.Başkan Vekili: Zeki Mutlu

Sıtkı Keçeci
Suzi Özden
İbrahim Demircan

Kültür ve Sanat Faaliyetleri Komisyonu:

Jale Kırbaş
Mehmet Altındiş
Zeki Mutlu
Birol Özlenir
Ünal Tekeli

Gençlik ve Spor Komisyonu: