İrem Derici: Sizi en kibar başkan ilan ediyorum

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Biga Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Biga Alışveriş ve Kültür Festivali kapsamında sahneye çıkan İrem Derici, sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Biga Belediyesi tarafından düzenlenen Biga Alışveriş ve Kültür Festivali’nin ikinci gününde konser verildi. Konserde ilk olarak sahne alan isim ilçenin yerel sanatçılarından Ercan Yeşiltaş olurken, Bigalılar müzik ziyafeti yaşadı. Konser sonunda Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı tarafından Ercan Yeşiltaş'a çiçek takdim edildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan ünlü pop sanatçısı İrem Derici ise, birbirinden güzel şarkılarıyla Belediye Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye festival coşkusunu yaşattı. Muhteşem sahnesi ve en güzel şarkılarıyla büyük beğeni toplayan İrem Derici'nin şarkılarına alanı dolduranlar hep bir ağızdan eşlik ederken vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı.

“Acemi Balık”, “Kalbimin Tek Sahibine”, "Dantel", "Nabza Göre Şerbet", "Zorun Ne Sevgilim" başta olmak üzere onlarca şarkısıyla binlerce kişiyi coşturan İrem Derici'nin romantik şarkılarına cep telefonlarının ışıklarını yakarak eşlik edilmesiyle de alanda muhteşem bir görüntü oluştu.

Konserin devamında İrem Derici’ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ilk olarak tüm orkestra ekibinin tek tek elini sıkarak ‘hoşgeldiniz’ dedi. Başkan Erdoğan, “Gönüllerin şehri Biga’mızda bugün çok güzel bir yaz akşamı yaşıyoruz. İlkini düzenlediğimiz Biga Alışveriş ve Kültür Festivalimizin ikinci gecesinde ağırlamaktan çok mutlu olduğumuz, gençlerin sevgilisi ünlü sanatçımız İrem Derici hanımefendiye ve tüm orkestra ekibine festivalimize katıldıkları için şahsım ve büyük ailem Biga adına çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. İlkler unutulmaz diyoruz ve bu anlamlı gece için tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Festivalimiz uluslararası olarak düzenlenme yolunda büyük bir adım attı. Biga’mızın ismini uluslararası alana taşıyacağız. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha etkin ve mutlu olabileceğimiz festivallerde buluşacağız” diye konuştu.

İrem Derici ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vallahi yıllardır sahneye çıkıyorum bütün ekibimin elini sıkan en kibar başkan olarak ilan ediyorum sizi. Çok teşekkür ediyorum. Tertemiz insanların olduğu, neşe dolu bir şehre davet edildiğimiz ve geldiğimiz için çok teşekkür ederiz” dedi.

Festival kapsamında Kapalı Pazaryeri’nde ise gün boyu sahne alan sirk ekibi ailelere ve çocuklara keyifli anlar yaşattı. Biga Alışveriş ve Kültür Festivali, sanat, eğlence, alışveriş keyfiyle 23 Haziran tarihine kadar devam edecek.

 

X