Kaymakam Genel’den Başkan Erdoğan’a Ziyaret

Biga’nın eski Kaymakamlarından Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ile bir araya geldi.

16 Ağustos 2010 - 10 Ağustos 2015 tarihleri arasında Biga Kaymakamı olarak görev yapan şimdi ise Bornova Kaymakamı olan Fatih Genel, Biga programında Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı da ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Biga’ya yönelik Biga Belediyesi tarafından yapılan tarihi ve kültürel çalışmaları dinleyen Kaymakam Genel, Başkan Erdoğan’ı tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Erdoğan ziyaret sonunda Kaymakam Genel’e Mehmetçiğin İsim Babası Bigalı Mehmet Çavuş’un biblosunu hediye etti.

Başkan Erdoğan, “Biga’mızda da uzun süre görev yapan, Bornova Kaymakamı Fatih Genel’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.