Koronavirüs’ü Hep Birlikte Yeneceğiz

Biga Kaymakamı Mustafa Can ve Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner Biga’daki esnafları gezerek “Maske-Mesafe-Temizlik” farkındalığını artırmak için denetim gerçekleştirdi.

Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi ve ilgili odaların katılımıyla gerçekleşen Kovid-19’la mücadele denetimleri aralıksız devam ediyor.

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde eşzamanlı başlatılan Koronavirüs tedbirleri kapsamında market, çay ocakları, kafe, restaurant, lokantalar, berber ve kuaförler gibi iş yerlerinde sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyulup uyulmadığı dikkate alınarak denetimler gerçekleştirildi ve esnaf ve vatandaşlara virüs ile ilgili bilgiler verildi.

Biga Kaymakamlığı tarafından kurulan denetim ekiplerine Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Güneş Arıkan, Biga Gıda Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, Biga Esnaf ve sanatkarlar Odası İbrahim Mutur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş eşlik etti.