Kur'an Kursunun Minik Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin düzenlediği etkinliğine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan programda İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın konuşma yaparken, 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencilerinin dua, ilahi ve semazen ve mehteran gösterileri büyük alkış aldı.

Ailelerle ve çocuklarla sohbet eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, "Biga İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 yaş Kuran Kursu yıl sonu programına katıldık. Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe minik yavrularımızın ve hemşehrilerimizin yoğun katılımı vardı. Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim" dedi.

Program sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Programa, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Servi, İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın ve aileler katıldı.