Milli Ağaçlandırma Günü'nde Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
"Türkiye Yüzyılına Nefes" temasıyla düzenlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerinde yurt genelinde olduğu gibi Biga’da da fidanlar toprakla buluşturuldu. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, öğrencilerle birlikte fidan dikimi yaptı.

Biga Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Doğancı Köyü ormanında fidan dikim töreni düzenlendi. Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için yapılan etkinlik 11 Kasım 2022 cuma günü saat 11:00’de gerçekleşen etkinliğe, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, Biga Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, protokol, kurum ve kuruluşların temsilcileri ve öğrenciler katıldı. 

Programda fidan hediye eden Başkan Erdoğan, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle gelecek nesillerimize daha yeşil, daha ferah bir Türkiye bırakmak için hep birlikte Türkiye yüzyılına nefes olduk. Ülkemizin ve şehrimizin bereketli topraklarını, filizlenerek büyüyen ve yeşilliğiyle huzur veren fidanlarımızla buluşturduğumuz Milli Ağaçlandırma Günü'nde hep beraber toprağa dokunduk. Her şey daha güzel, daha yeşil ve daha temiz bir Türkiye için” açıklamasında bulundu. 
 

X