Minikler Sordu, Başkan Erdoğan Cevapladı

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Kampüs Koleji’nin düzenlediği yerel yöneticileri öğrencilerle buluşturma etkinliğine katıldı.

Biga Kampüs Koleji’nde düzenlenen programa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Okul Müdürü Hasan Hüseyin Sargın, öğretmenler ve ilkokul öğrencileri katıldı.

Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Erdoğan, öğrencilerin merak dolu sorularını cevaplarken, Biga Belediyesi’nin ne zaman kurulduğu, Belediye Başkanlığı’nın nasıl bir iş olduğu, görevlerinin neler olduğu, nasıl başkan seçildiği, göreve geldiği günden itibaren çocuklar için ne gibi faaliyetler ve yatırımlar yaptığı, çocukluk hayalleri ve okulda derslerinin nasıl olduğu gibi sorulara yanıt verdi. 

Minik öğrencilerle verimli ve hoş bir zaman geçiren Başkan Erdoğan, “Minik öğrencilerimizin misafiri olduk. Biga Kampüs Koleji tarafından düzenlenen yerel yönetimler konulu söyleşiye katıldım. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin yerel yönetimlerle ilgili ve Belediyemizle ilgili merak ettikleri konuları ve sorularını cevapladım. Geleceğimiz çocuklarımıza değer veriyoruz her zaman onların yanlarında oluyoruz. Nazik davetleri için Biga Kampüs Koleji Yönetimine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

X