Nurullah Genç ile Söyleşi Etkinliği Düzenlenecek

Resim
Özet
:
Prof. Dr. Nurullah Genç, Bu Dünyaya Ne Gerek konulu söyleşisi ile Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geliyor. 

Biga Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde birbirinden değerli isim ve programları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda sohbetleri, hikayeleri, şiirleri ve eserleriyle sevilen şair ve yazar Nurullah Genç Biga Belediyesi’nin organizasyonuyla Biga’ya geliyor. Genç, Bu Dünyaya Ne Gerek programıyla 18 Kasım Cuma saat 20:00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde Biga halkıyla buluşuyor. 

Biga Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “7’den 77’ye herkese hitap eden birbirinden değerli etkinlikleri halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle herkesin içini ısıtan, edebi ve mesleki eserler ortaya koyarak Türkiye’nin yetiştirdiği önemli iktisatçı ve usta yazarlardan olan Klasik Türk edebiyatının ünlü isimlerinden şair - yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Bu Dünyaya Ne Gerek programıyla Biga halkımızla buluşacak. Söyleşiyle değer katacak etkinliğe tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi. 

X