Şehit Aileleri ve Gaziler İle İftarda Buluşuldu

Biga Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan iftar programına eşi Feride Erdoğan ve çocuklarıyla katılım sağladı.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda bir araya geldi. İftar programına Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, şehit aileleri, gaziler ve daire amirleri katıldı.

Başkan Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, tek tek masaları gezerek ailelerle yakından ilgilenip sohbet etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikte iftar programında bir araya geldik. Biga Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen İftar programına eşim ve çocuklarımla birlikte katılım sağladık. Vatanımızın menfaati ve güvenliği için canlarını veren şehitlerimizin, görev başındayken yaralanan gazilerimizin emaneti aileleriyle her fırsatta bir araya geliyoruz, elimizden geleni her zaman yapmaya çalışıyoruz, onlar bize emanet” açıklamasında bulundu.

Biga Müftüsü Ertuğrul Akın tarafından dua ettirildi.