Tuğçe Kandemir’den Muhteşem Kurtuluş Konseri

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü, Tuğçe Kandemir konseri ile kutlandı.

Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 18 Eylül 2021 Cumartesi akşamı Belediye Meydanı’nda konser verildi. Konserde ilk olarak ilçenin yerel sanatçısı Volkan Kuzucu ve Bigalı Sanatçılar grubu sahneye çıkarak müzik ziyafeti yaşattı. Öte yandan SMA hastası Ahmet Alp bebek için hazırlanan videonun gösterimi yapılarak, bağış yapılması istendi. 

Biga Belediye Başkan Yardımcısı Sıtkı Keçeci ve Nazım Hikmet Keskiner, Volkan Kuzucu ve Bigalı Sanatçılar grubuna çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Saatler 21:30’u gösterdiğinde ise yaptığı şarkılarla dinlenme rekorları kıran Tuğçe Kandemir, alkış ve ıslıklar eşliğinde sahneye çıktı. Biga Kurtuluş Konseri’nde en sevilen şarkıları hayranları için seslendiren Tuğçe Kandemir, Kurban Olduğum, Akşam Güneşi, Yelkovan, Gülü Soldurmam ve Yağmur gibi hit şarkılarını art arda seslendirerek müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, konser arasında sahneye çıkarak Tuğçe Kandemir’e teşekkür edip, çiçek ve plaket takdim etti. Başkan Erdoğan yaptığı konuşmada, “Şahsım ve hemşehrilerim adına gönüllerin şehri Biga’mıza hoşgeldiniz diyorum. Biga’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü kutlama programı kapsamında birçok etkinlikte sizlerle birlikte olduk. Bugün yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuzun açılışını yaptık ve inşallah 1 Ekim’den itibaren sizlerin hizmetinde olacak. Bugün ayrıca 27 bin metrekare alan üzerine, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak Adapark’ımızı açtık. Sizler için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Kıymetli sanatçımıza iyi sahneler diliyorum” dedi. 

Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşu gibi anlamlı bir günde Biga’da konser vermekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Tuğçe Kandemir, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Bigalılara teşekkür etti.

X